Het personeel van 't Onderonsje dat vanaf 3 februari voor u klaar staat.
Het personeel van 't Onderonsje dat vanaf 3 februari voor u klaar staat. Foto: Bas Ulehake

Oude en nieuwe gezichten bij heropening ‘t Onderonsje

Human Interest Human Interest 2.962 keer gelezen

SCHIJNDEL | Per 1 februari is Wim Foolen de nieuwe eigenaar van ’t Onderonsje. Samen met zijn compagnon Cindy Lamme nemen zij de lunchroom in het centrum over van Claudia Klomp, die het concept 6,5 jaar geleden gestart is. Op een paar kleine aanpassingen na en enkele wisselingen bij het personeel zal er niet veel gaan veranderen bij de horecazaak, die na een korte sluiting op 3 februari de deuren weer dagelijks zal openen.

“Oude en nieuwe gezichten zullen in ’t Onderonsje werkzaam zijn”, legt de trotse nieuwe eigenaar Wim Foolen uit. “We hebben de koks mee over genomen en dit versterken we met nieuwe krachten, met veel ervaring in de horeca, waaronder ook in ‘t Onderonsje. Hiermee kunnen we de gasten dan ook laten genieten van de vertrouwde gerechten, maar we zullen ook kleine aanpassingen gaan doen om het nog een stap beter te maken. Zo zullen we voortaan ook Fairtrade koffie gaan schenken en hebben we nieuwe wijnen voor bij de High Wine.

Lunchroom
Claudia zal de deuren van ’t Onderonsje op 30 januari sluiten, waarna Wim Foolen de sleutel zal krijgen en de lunchroom klaar gaat maken voor de heropening op vrijdag 3 februari.

Houd hierbij DeMooiSchijndelKrant in de gaten voor de mooie openingsactie.

Uit de krant

Uit de krant