Adverteren in DeMooiSchijndelKrant en op www.mooischijndel.nl 
Promoot uw bedrijf optimaal in deze regio. Adverteer in DeMooiSchijndelKrant en op MooiSchijndel.nl

DeMooiSchijndelKrant
Wekelijkse huis-aan-huis-krant in Schijndel, Wijbosch en Gemonde. Inclusief het officiële gemeentenieuws. Oplage: 12.500. Deze krant wordt ook in de regio verspreid bij verschillende aflegpunten. Daarnaast is de krant online te lezen via www.mooischijndel.nl. Uitgevers zijn DeMooiKrant en Talvi (Stadskrant Veghel)

Aanlevertijden
kopij/redactie: maandag tot 17.00 uur.
advertenties: dinsdag 11.00 uur.
familieberichten: dinsdagmiddag 12.00 uur

Doorplaatsingen
Het Mooi-concept wordt ook in Laarbeek, Son en Breugel, Boxtel, Sint-Oedenrode en Bernheze gevoerd. Doorplaatsen naar deze gemeenten, kan tegen gereduceerde tarieven. Ook doorplaatsen naar andere gemeenten is mogelijk, zoals naar Veghel en haar kerkdorpen, net als Schijndel en Sint-Oedenrode liggend in de gemeente Meierijstad.

www.mooischijndel.nl
Website met dagelijks lokaal nieuws. Altijd actueel en altijd bij de tijd. Er is plek voor banners en bedrijfsvermeldingen op deze nieuwssite. Wilt u meer informatie? Zie hieronder voor de contactgegevens.

Vraag naar de mogelijkheden!
T. 073 - 782 04 26 of verkoop@mooischijndel.nl. U bent uiteraard ook welkom in Mediahuis Meierijstad: Heuvel 7, Sint-Oedenrode of gebruik postadres: Hoofdstraat 43, 5481 AA, Schijndel.