Avondvierdaagse Schijndel dag 1
Avondvierdaagse Schijndel dag 1 Foto: Bas Ulehake

Avondvierdaagse Schijndel komt er weer aan

Evenement 655 keer gelezen

SCHIJNDEL | De organisatie is weer volop bezig met de voorbereidingen voor de Avondvierdaagse, welke dit jaar gehouden wordt van 4 tot en met 7 juni.
Vorig jaar kon er voor de eerste keer online ingeschreven worden voor de Avondvierdaagse. Dit is een succes gebleken voor zowel wandelaars als organisatie en daarom gaat het inschrijven dit jaar weer op deze manier.

Vier dagen wandelen als training voor de Vierdaagse van Nijmegen, lopen voor een goed doel of zomaar voor de gezelligheid, het kan allemaal. Er zijn mooie, afwisselende routes uitgezet in en rondom Schijndel en je komt op verrassende plaatsen. Dankzij sponsoren is het ook dit jaar weer mogelijk om meer te bieden dan alleen wandelen. Onderweg is er voor iedereen iets lekkers en bij terugkomst is er bij Spectrum Schijndel live-muziek en is er bij goed weer elke dag een terras.

De laatste dag van de Avondvierdaagse kan iedereen op zijn eigen tempo richting de finish bij Spectrum Schijndel lopen. Daar zullen de lopers feestelijk worden ingehaald en zal het plein omgetoverd zijn tot een groot terras met muziek en luchtkussens.

Het tijdstip waarop gestart kan worden is elke dag voor de 5 en 10 kilometer en rolstoelroute tussen 18.00 uur en 19.00 uur en voor de 15 kilometer tussen 18.00 uur en 18.30 uur. Afmelden bij Spectrum Schijndel kan tot 22.00 uur.

Inschrijven voor de Avondvierdaagse kan via onderstaande link: https://kwbn.tixxy.nl/nl/A4D-schijndel-2024/add-participant Daarnaast kun je naar de site www.avondvierdaagseschijndel.nl gaan voor meer info en inschrijven.

Nadat je de gegevens van één persoon hebt ingevuld, heb je op het einde, voordat je betaald, de mogelijkheid om meer deelnemers toe te voegen. Bij online inschrijving is het inschrijfgeld € 4,50 per persoon voor 4 dagen met medaille. Ook is er de mogelijkheid om voor één dag in te schrijven. De kosten hiervan zijn € 2,- per persoon zonder medaille. Wil je meer dan één dag meelopen, dan kun je ook meerdere losse dagkaarten kopen.

Loop je mee als ouder of begeleider, dan dien je ook in te schrijven. Je hebt immers ook profijt van alles wat de Avondvierdaagse biedt, zoals bijvoorbeeld de versnaperingen onderweg en alle andere georganiseerde zaken.

“Wil je meelopen, reserveer dan alvast 4 t/m 7 juni in je agenda en schrijf je eigen online in. Het beloven weer vier sportieve en mooie dagen te worden”, aldus de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant