Skendel Zwingt in een volle tent.
Skendel Zwingt in een volle tent. Foto: Bas Ulehake

Skêndel gaat weer Zwingen

Recreatie en Toerisme 743 keer gelezen

SCHIJNDEL Op vrijdag 26 april, dan barst het grote meezing evenement weer los. Met een volledig Schijndelse line-up met nieuwe namen als Floor Goijaarts, Amy Looman, Tim Bakker en Robbert van de Ven belooft het weer een Skêndel Zwingt als vanouds te worden. En vlak daarbij de inmiddels vertrouwde namen als Felix Kooijmans, Peter Hellings, ZUS, Nina van de Heuvel en Rico Sanders niet uit. 

Samen met de organisatoren hebben zij een verrassende playlist samengesteld met daarop natuurlijk de gouwe ouwe meezingers van o.a. André Hazes, Guus Meeuwis, Django Wagner en Robbie Williams. Maar ook nieuwe nummers als Hartslag van de Stad, Viva Cerveza en De Engelbewaarder. Dit jaar gaan zelfs een aantal zangers en zangeressen de uitdaging aan van een duet. Zo gaan Felix Kooijmans en Peter Hellings de Blues Brothers vertolken, zingen Nina van de Heuvel en Felix Kooijmans het prachtige Shallow en Dancing in the street en brengen Amy Looman en Peter Hellings het gerenommeerde Cotton Eye Joe van The Rednex. De feesttent op de markt tijdens de Oranjeweek zal weer helemaal oranje zijn aangekleed. Het belooft zeker weer een fantastisch feest te worden. 

De tent gaat open om 19.00 uur en klokslag 20.00 uur start Skêndel Zwingt met een optreden van de Skêndelse Blues Brothers. Om 24.00 uur volgt de afsluiting met het gezamenlijk zingen van het Wilhelmus als inluiding van Koningsdag. Kom op tijd, want vol is vol. De entree is gratis. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant