Ton van Uden, Linda van Uden en Robert van de ven. De nieuwe eigenaren van De HeerenMeester.
Ton van Uden, Linda van Uden en Robert van de ven. De nieuwe eigenaren van De HeerenMeester. Joyce Schipper.

Genieten van eten en drinken bij De HeerenMeester

Zakelijk Zakelijk 1.657 keer gelezen

SCHIJNDEL | Er kan sinds 20 juli weer genoten worden van een hapje en een drankje bij De HeerenMeester op de Boschweg. De opening hebben Ton en Linda van Uden en Robert van de Ven bewust niet aangekondigd want zo kon het drietal de eerste dagen rustig wennen aan het runnen van De HeerenMeester.

“We hebben met het personeel in de aanloop naar de opening allemaal een wijn en biercursus gedaan, hierdoor kunnen we iedereen dan ook adviseren over wat je het beste kunt drinken bij de gerechten. Op de wijnkaart staat een ruime keuze aan wijnen uit alle windstreken. Op de bierkaart kunnen de klanten ook kiezen uit een ruime selectie, maar buiten de kaart om zorgen we dat er ook altijd nog andere bieren op voorraad zijn”, aldus Ton.

“Dit is ook het geval bij de uitgebreide borrelkaart, oftewel galerie genoemd”, verteld chef kok Robert. “Op deze kaart vind je een heel gevarieerd aanbod aan kleine gerechten, maar we blijven de gasten ook verrassen met heerlijke dingen zoals grote stukken vlees, oesters, grote gamba’s, maar altijd gebonden aan het seizoen.”

Het draait echter niet alleen om eten en drinken want ook verenigingen blijven een plek houden. Zo is de nieuwe biljartclub ‘Op d’n hoek’ opgericht en worden de drie dartbanen helemaal vernieuwd.

Linda van Uden, Ton van Uden en Robert van de ven. De nieuwe eigenaren van De HeerenMeester
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant