Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Wijzigingen dienstregeling 2022 Noord-Brabant

Verkeer Verkeer 289 keer gelezen

SCHIJNDEL | In West- en Oost-Brabant rijdt Arriva vanaf 9 januari 2022 een aangepaste busdienstregeling. Door corona is het aantal reizigers teruggelopen. Op enkele buslijnen en/of in bepaalde perioden heeft Arriva de dienstregeling dan ook versoberd.

Zo worden een aantal trajecten ingekort en een enkele keer wordt tijdens rustige momenten het aantal ritten verminderd of vervalt een buslijn. De aanpassingen die zijn doorgevoerd zijn zo ingestoken dat in de toekomst makkelijk kan worden opgeschaald als reizigersaantallen weer toenemen. Op de Bravodirect-lijnen worden meer ritten geboden omdat het aantal reizigers daar sneller groeit. Voor de meeste reizigers verandert er niets of is er een goed alternatief. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alternatief vervoer op bravo.info.

Schijndel
In schijndel wordt bij Lijn 154 Den Bosch-Schijndel-Eindhoven een aantal ritten iets ingekort. Lijn 156 is daar dan het alternatief. Bekijk hier de volledige lijst met wijzigingen https://www.arriva.nl/a/dienstregeling-2022-1/dienstregeling-2022/noordbrabant.htm

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant