Afbeelding

Irene verliest in wedstrijd van gemiste kansen

Sport 238 keer gelezen

GEMONDE | Afgelopen zondag speelde Irene de wedstrijd tegen MOSA. Irene mist nog steeds zes geblesseerde spelers, waardoor de hulp van JO 19-spelers wederom welkom was. Irene was gedurende de gehele eerste helft de dominante partij en wist vele kansen te creëren. Echter, de kansen werden niet benut. De paal stond drie keer en de lat twee keer in de weg voor een doelpunt van Irene. Andere kansen waren te zwak ingeschoten of misten precisie. MOSA kwam in de eerste helft slechts in de 44e minuut dicht bij het doel van Irene door een corner, maar slaagde erin de stand op 0-0 te houden tot de rust.

In de tweede helft tekende zich een vergelijkbaar beeld af, hoewel MOSA iets meer tegenstand bood. Er waren opnieuw goede kansen voor Irene, maar de bal wilde maar niet in het doel. En dan gaat de ongeschreven wet gelden: tijdens een vrije trap van Irene werd de bal slechts half weggewerkt en deze viel voor de voeten van een MOSA-speler die de bal met een volley keurig in het doel schoot. In de resterende 15 minuten probeerde Irene nog alles om een doelpunt te scoren, maar helaas zonder succes. Voor Irene is het nu zaak om toe te werken naar de promotiewedstrijden en te hopen dat de ziekenboeg tegen die tijd wat leger is. De volgende wedstrijd is op 12 mei uit tegen OKSV.