Het huidige team van Zephyr
Het huidige team van Zephyr Foto: Composim Simon Knüwer

Internationaal rolstoelhandbal toernooi Zephyr

Sport 392 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op 2 April zullen teams uit Duitsland, België en Nederland in sporthal Dioscuren onder de vlag van Handbal vereniging Zephyr strijden wie de beste is. het toernooi start om 11.00 uur en zal eindigen om 16.00 uur.

Het team van Zephyr wat bestaat uit 12 leden dames en heren invalide en valide is in voorbereiding op de competitie die in september start. Na de corona tijd zijn ze volledig aan het trainen om de competitie goed te starten. Het team kan nog nieuwe leden gebruiken ook jong volwassenen van ongeveer 12 jaar die interesse hebben om deze sport te bedrijven. Ook als je geen wedstrijden of toernooien wil spelen ben je van harten welkom. Plezier, conditie verbeteren en sociale contacten staan voorop. De sport kan bedreven worden door personen in een rolstoel, die zelf deze stoel al hebben of personen die aan het revalideren zijn na knie c.q. heup operaties Zephyr heeft rolstoel ter beschikking om deze sport uit te proberen.

De groep traint op maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de sporthal Dioscuren te Schijndel. heb je interesse kom langs doe mee of neem contact met Ad Martens tel 0628977661 of met HV Zephyr 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant