De heren van WEC 3 in de gewonnen shirts.
De heren van WEC 3 in de gewonnen shirts.

Voetbalteam WEC 3 wint shirtjes bij Ziggo Sport actie

Sport Sport 616 keer gelezen

WIJBOSCH | Het derde zondag elftal van voetbalclub WEC stond afgelopen zondag vol in de schijnwerpers. Ze waren de trotse winnaars van een Unibet-shirt en werden gefilmd door een cameraploeg van Ziggo Sport. “De tegenstander was onder de indruk van de filmploeg dus dat heeft zeker geholpen.”

Unibet is de hoofdsponsor van het nieuwe vrijdagavondprogramma op Ziggo Sport, het Ziggo Sport Voetbal Café, de opnames gemaakt in Wijbosch zijn vrijdagavond te zien om 21:30 op het open kanaal van Ziggo Sport. Enkele spelers van het elftal van WEC zijn dan tevens aanwezig. Roel van Wordragen voetbalt bij WEC 3. “We zagen de actie voorbijkomen en hebben voor de grap gereageerd. Onze motivatie weet ik niet meer zo precies. Eén van onze spelers, Jeffrey Noeken, maakt een podcast over de meest interessante sportweddenschappen voor het komende weekend dus dat heeft misschien ook geholpen. Het is grappig dat we zijn uitgekozen tussen de vele aanmeldingen.” De wedstrijd tussen de Wijbossche winnaars en het derde van Mariahout werd eerst gefilmd in Mariahout. : “Het geluk was aan onze zijde. De keeper van de tegenstander kreeg na tien minuten rood dus we wonnen de wedstrijd gemakkelijk met 1-4. De tegenstander was onder de indruk van de filmploeg dus dat heeft zeker geholpen.”  

Ruud Gullit en Jan van Halst
Na de wedstrijd deden drie spelers van WEC, waaronder Roel, een challenge. Vanaf de rand van het strafschopgebied richtten ze zich op de hoepels in de kruising met daarop doeken van voetbalanalisten Jan van Halst en Ruud Gullit. “Ik had twee keer de hoepels geraakt, eerst die van Jan en daarna keer die van Ruud. De veertig pogingen daarvoor gingen mis. Het record hebben we meteen te pakken, we zijn de eerste die dit doen dit seizoen haha.” In de nieuwe shirts zal er geen wedstrijd worden gespeeld. De huidige Schijndelse sponsor, Prince Bouw, van spits Sietze Prince blijft de shirtsponsor. “Het is eigenlijk best jammer want het zijn mooie shirts. Afspraak is afspraak en de Unibet-shirts hebben bovendien geen WEC logo. We kunnen ze op de training dragen met de broek en sokken.”

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant