Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Schijndel/DE WIT kampioen na overwinning op DSC

Sport Foto's Sport 1.639 keer gelezen

SCHIJNDEL | Schijndel/DE WIT is vanmiddag kampioen geworden in de 3e klasse C en promoveert hiermee naar de tweede klasse.

In een wedstrijd die nooit echt spannend werd wist Schijndel/DE WIT het kampioenschap veilig te stellen op het eigen Zuideinderpark. Schijndel/DE WIT speelde daar tegen DSC en kwam al vrij snel op voorsprong. Die voorsprong werd daarna ook weer vrij snel verdubbeld, waarmee het kampioenschap zo goed als binnen was. Uiteindelijk liepen de Schijndelaren uit naar 3-0 en 4-0 en om het kampioenschap helemaal goed te kunnen gaan vieren werd ook nog de 5-0 gemaakt, uit een vrije trap die door de tegenstander achter zijn eigen keeper gewerkt werd. Daarmee kon het kampioenschapsfeest op grootse wijze gevierd gaan worden!

Een mooi seizoen dus voor coach Henry van Alebeek en zijn team dat op grootse wijze het kampioenschap binnen wist te halen. Schijndel/DE WIT heeft nu 8 punten voorsprong op SV Avanti’31 en Zwaluw/VFC die tweede en derde staan, de nummer twee van voor dit weekend Margriet zakte door een nederlaag vandaag naar positie 4 en heeft nu 10 punten achterstand op Schijndel/DE WIT. Er zijn na dit weekend nog twee speelrondes in de derde klasse waarin SV Avanti’31 ook nog eens de tweede plek kan binnenhalen. Een succesvol jaar dus voor het Schijndelse voetbal.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant