Afbeelding
Foto: Jimmy Vorstenbosch

Wederom verlies voor de heren van De Hopbel

Sport Sport 142 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op zondag 14 november stond een spannende wedstrijd op het programma voor de heren van De Hopbel. Een heuse 6 punten wedstrijd in de onderste regionen van de 1e klasse. Beide teams wisten dat een resultaat nodig en mogelijk was.

Geldrop opende het bal uit een strafcorner maar nog voor rust trok De Hopbel de stand weer gelijk. De Schijndelse mannen kregen niks cadeau waar ze de heren uit Geldrop wel in het zadel hielpen door zelf slordig te spelen en onnodige strafcorners weg te geven. Zo liep Geldrop uit naar 1-3. De Hopbel wist nog wel terug te komen naar 2-3 maar gaf zichzelf geen grote kansen meer op een resultaat. De frustratie was hoog maar kon in alle eerlijkheid alleen maar naar het eigen spel gericht zijn. Geldrop zegevierde dus op Schijndelse bodem en pakte zo 3 welkome punten. De Hopbel droop gefrustreerd af mede ook omdat er al 4 weken geen punten zijn gepakt in wedstrijden waarin dat wel gehoopt was. 

Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen HOD. Tevens dus ook de laatste kans om met een goed gevoel de eerste seizoenshelft af te sluiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant