Afbeelding

Frans van Aarle plotseling overleden

Rouw Rouw 2.082 keer gelezen

SCHIJNDEL | De bekende Schijndelse ondernemer Frans van Aarle is afgelopen woensdag plotseling overleden. Dat is een harde klap voor de familie, vrienden, Schijndelse gemeenschap en voor zijn personeel van de AGF-groothandel Gebr. van Aarle.

Op de website van het bedrijf staat het volgende omschreven:

Woensdag 14 april, bereikte ons het trieste bericht dat Frans van Aarle plotseling ten gevolge van een hartstilstand op 67-jarige leeftijd is overleden. Frans heeft, eerst samen met zijn broer Rien en later alleen, het bedrijf Gebrs van Aarle hart en ziel gegeven en laten uitgroeien tot een toonaangevende AGF-groothandel in Nederland.

Wij zullen als medewerkers Frans zijn toewijding, passie en inzet maar bovenal zijn geweldige persoonlijkheid missen. Hoewel dit bericht enorme impact heeft op het personeel, zullen wij ook vandaag onze uiterste best doen om zaken zoals altijd doorgang te laten vinden. Wij denken dat Frans dit ook van ons zou verwachten.

Naast eigenaar van het bedrijf Gebrs van Aarle, is Frans bovenal de trotse vader van drie dochters en opa van vier kleinkinderen. Vooral hen willen wij de komende tijd sterkte wensen bij het verwerken van dit onverwachte en grote verlies.

In het online condoleance register kunt u een boodschap voor de familie van Frans achter laten. Als u een kaartje op wilt sturen, willen wij u verzoeken dit te sturen naar het adres van Gebrs van Aarle. Wij zullen dit aan de familie van Frans overhandigen.

Namens alle medewerkers van Frans,
Gebr. Van Aarle BV

Frans van Aarle.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant