Brouwmeerster Nils Reichhardt en Peter Sanders proosten voor het Brand Bierlokaal, te vinden op het Paaspop terrein
Brouwmeerster Nils Reichhardt en Peter Sanders proosten voor het Brand Bierlokaal, te vinden op het Paaspop terrein Foto: Max Kneefel

Brand luidt festivalseizoen in met Paaspop Blond

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 2.608 keer gelezen

SCHIJNDEL | Speciaal voor Paaspop, dat plaatsvindt tussen 29 en 31 maart, introduceert Brand een limited edition bier: Paaspop Blond. Een ongefilterd, blond speciaalbier met een licht fruitige smaak en een hint van banaan. Het bier is gebrouwen in samenwerking met Paaspop en Sligro. Paaspop Blond is tijdens het festival zowel op tap als fles verkrijgbaar en op de camping in blik. Bovendien krijgen vijf horecazaken in de omgeving van Schijndel Paaspop Blond exclusief op de tap en maken bezoekers bij een bestelling kans op gratis kaartjes voor Paaspop 2025! In Schijndel is het te verkrijgen bij Grand Café Le Verre en Jansen & Jansen

Creativiteit, ambacht en daadkracht: je proeft het allemaal in Paaspop Blond. Het speciaalbier heeft een fruitig aroma, en is lichttroebel. Het bier is gebrouwen met citrahop en paradijszaad, waardoor de smaak fris en de afdronk scherp is. Dit levert een lekker fruitig speciaalbier op, met 6,5 procent alcohol.

Proost op het festivalseizoen!
Om dit lekkere en ongefilterde blonde bier te brouwen, sloegen Paaspop, Sligro en Brand de handen ineen. “Samen kozen we voor de beste ingrediënten - water, gerstemout, tarwemout, kandijsuiker, citrahop en paradijszaad - en proefden we tot we met volle overtuiging konden zeggen: Ja dit is ‘m. Dít bier past perfect bij Paaspop”, zegt Nils Reichhardt, meesterbrouwer van Brand. Peter Sanders, organisator van Paaspop, is het daarmee eens: “Het Paaspop Bier van Brand sluit perfect aan bij ons festival: het is fris, fruitig en niet te zwaar. Een heerlijk festival bier dus!”

Win gratis kaartjes voor Paaspop 2025!
Vanaf 14 april kunnen óók de inwoners van Schijndel - dat op een steenworp afstand van het festivalterrein ligt - in hun favoriete café, restaurant of horecazaak genieten van een heerlijk glas Paaspop Blond. Vijf horecazaken in Schijndel en omgeving krijgen Paaspop Blond namelijk exclusief op de tap: 

  • Den Driehoek, Vinkel
  • Danny’s Eeterij, Vinkel
  • Grand Café Le Verre, Schijndel
  • Eetcafé De Prins, Berlicum
  • Jansen & Jansen, Schijndel
Paaspop Blond uit de tap.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant