Prima Vista.
Prima Vista. Foto:

Back to the 80’s door Prima Vista

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 785 keer gelezen

SCHIJNDEL | Sinds een paar maanden heeft het opleidingsorkest van Harmonie St. Cecilia een nieuwe naam: PRIMA VISTA. Dit is een muzikale term dat letterlijk betekent ‘op het eerste gezicht’. In de muziek theorie houdt dit in dat men een muziekstuk krijgt en dat direct gaat spelen op het instrument. De afgelopen en komende weken zijn zij druk bezig met repeteren en hebben zij de muziekstukken al een stukje vaker gezien.

Repeteren doen ze natuurlijk niet zonder reden, op 7 januari staat er een concert gepland staan met als thema: Back to the 80s. Prima Vista gaat met het publiek terug in de tijd met de bekendste hits uit the 80’s maar ook de aankleding zal helemaal in 80’s stijl zijn. Daarnaast zullen er ook leuke activiteiten gepland worden in bijvoorbeeld de pauze en is er na afloop van het concert zeker nog tijd voor een drankje. 

Dit jaar gaat het opleidingsorkest Prima Vista niet alleen optreden, maar samen met de popband ‘Lowtune’. Samen met de band wordt er van het concert een echt feestje gemaakt! Zo zal er ook veel gezongen worden en is het voor het publiek zeker niet verboden de voetjes van de vloer te halen! 

Prima Vista en de band hebben er heel veel zin in en kunnen niet meer wachten tot 7 januari. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over het concert en wat er voor die avond nog meer gepland staan. “Hopelijk zien we jullie allemaal 7 januari in ‘t Spectrum! Het concert start om 20:00, de toegang is gratis”, aldus de organisatie. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant