Afbeelding
Foto:

VVD Meierijstad presenteert zaterdag haar verkiezingsprogramma: ‘Straks = Nu’

Politiek Politiek 47 keer gelezen

VEGHEL | VVD Meierijstad presenteert zaterdag haar verkiezingsprogramma en start dan ook meteen de verkiezingscampagne. De slogan van de VVD is: Straks = Nu.

Zaterdag zal het campagneteam het programma en de weg naar 16 maart presenteren. Het programma wordt door de huidige wethouder Harry van Rooijen overhandigd aan de nieuwe VVD-lijsttrekker Jan van Burgsteden. Daarbij zijn een aantal speciale gasten aanwezig: Ruben Brekelmans, Tweede Kamerlid VVD. Ruben vertelt iets over hoe landelijk naar Meierijstad wordt gekeken.

Twee provinciale staten VVD-leden vertellen iets vertellen over provinciale kwesties in de gemeente, uiteraard wordt stil gestaan bij de problematiek omtrent de N279. Hans Schoones, vice-voorzitter politievakbond en oud-raadslid en wethouder gemeente Schijndel. Hans neemt geïnteresseerden mee in het verleden van de VVD in Schijndel en benoemt belangrijke thema’s die spelen met betrekking tot wonen en het MKB-leven in Schijndel. De middag vangt aan om 13.30 uur en vindt plaats in ’t Spectrum in Schijndel.

Het programma van de VVD is hier te vinden.

Uit de krant

Uit de krant