Afbeelding
Foto: Studio

‘Bij Koning Willem I College maken we elke dag weer het verschil’

Onderwijs 232 keer gelezen

MEIERIJSTAD | Bij Koning Willem I College maken we elke dag weer het verschil. Samen met onze studenten en partners in de regio Noordoost-Brabant maken we werk van de toekomst. In een waardevol samenspel laten we onze studenten groeien en bouwen we mee aan een sterke regio. We werken intensief samen met bedrijven, instellingen en scholen in diezelfde regio. Wij leveren vak-experts die vaardig zijn in het werk maar ook, door duurzaam te handelen, een bijdrage leveren aan de maatschappij. Leren is bij ons gericht op de praktijk én vindt plaats in de praktijk. En omdat we onderwijs verzorgen in heel Noordoost-Brabant voor studenten van 16 tot 67 jaar, zijn er heel wat locaties voor school, praktijk of een volgende opleiding. Ons klaslokaal bevindt zich dus op die plek die het beste past bij de toekomst van onze studenten.

Duurzaamheid
Wij zijn het duurzaamste mbo van Nederland. Samen met studenten en partners uit de regio zetten we daarin de volgende stap. Wij gaan voor een betere wereld. Dat is een optelsom van een eerlijke economie, gelijke kansen en een leefbare aarde. Als UNESCO-school werken we aan veiligheid, gezondheid en zorgen we dat iedereen mee kan doen. De global goals zijn ons kompas. We gebruiken ze voor het ontwikkelen van nog betere opleidingen en het vinden van ijzersterke samenwerkingen. Zodat onze studenten het verschil gaan maken met hun vakmanschap en praktische ideeën.

Opleidingen
We bieden onderwijs aan op het gebied van Bouwen en Wonen, Creatief, Handel, Commercie, Ondernemen, Horeca, Kinderopvang en Onderwijs, Marketing & Communicatie, Media, ICT & Design, Mobiliteit & Logistiek, Orde, Veiligheid & Sport, Techniek & Laboratorium, Toerisme & Recreatie, Uiterlijke Verzorging, Vavo, Zakelijke Dienstverlening en Zorg & Welzijn. Via het aanbod voor bedrijfsopleidingen kunnen om-, bij- en herscholers ook onderwijs volgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant