Afbeelding
Foto: Wiek van Lieshout

Koninklijke onderscheiding voor Marianne van Oorschot – van Houtum

Human Interest Foto's Human Interest 687 keer gelezen

SCHIJNDEL | In het bijzijn van familie en vrienden werd Marianne van Oorschot – van Houtum verrast in het Gasthuis. De onderscheiding werd door burgemeester Kees van Rooij opgespeld.

Staat van dienst
- Decoranda is al vele jaren en tot op heden stembureaulid/teller tijdens de landelijke-, provinciale en gemeentelijke verkiezingen.
- 1982-2021: Decorandus was tot 1990 lid van het dagelijks bestuur en vanaf 1990 is zij penningmeester geweest voor Dames Korfbal Vereniging (DKV) Avanti. Zij was tevens 7 initiator van de vele inzamelingsacties voor de vereniging. Daarnaast zorgde zij voor de inkoop van de kantine en nam zij deel in de feestcommissie. Samen met andere vrijwilligers werd het jeugdkamp mogelijk gemaakt. Sinds 1 juli 2021 is DKV Avanti gefuseerd met korfbalclub Celeritas naar een nieuwe vereniging VMS’21. Dit is voor decoranda een mooie afsluiting.
-1982- maart 2022: mantelzorger voor haar moeder.
- 2010-heden: Gastvrouw/beheerder bij stichting woonservice Boschweg. Decoranda onderhoudt de contacten met de gebruikers en het bestuur, zij maakt een planning van alle activiteiten, zij begeleidt de vrijwilligers en verzorgt de inkoop en voorraadbeheer van de horeca.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant