Vlnr: Peter van Boxtel (vrijwilliger), Dionne van der Ven (woonzorgbegeleider) en Tamara Aerts (verpleegkundige palliatieve zorg)
Vlnr: Peter van Boxtel (vrijwilliger), Dionne van der Ven (woonzorgbegeleider) en Tamara Aerts (verpleegkundige palliatieve zorg) Foto:

Gasten en familie zeer tevreden over Anna Hospice

Algemeen Zorg en Welzijn 1.561 keer gelezen

WIJBOSCH | Anna Hospice in Wijbosch bestaat alweer vier jaar. De waardering die Anna Hospice van gasten en familie krijgt, zorgt voor een extra feestelijk tintje. Zij geven het hospice gemiddeld een 9,6.

Tamara Aerts, verpleegkundige (palliatieve zorg) bij Anna Hospice: “Op een aantal onderwerpen scoren we zelfs 100 %. We krijgen mooie reacties als: ‘zeer tevreden over de goede zorg en toewijding’, ‘zeer betrokken, doortastend en liefdevol’, ‘het was een warm bad’ en ‘jullie stonden altijd klaar en hadden altijd alle tijd en aandacht’. De gasten en familie bevelen Anna Hospice warm aan. Dit maakt ons als team van medewerkers en vrijwilligers enorm trots!”

De zorg in Anna Hospice is gericht op begeleiding van het stervensproces door pijn- en symptoomverlichting. Ook is er aandacht voor emotionele, spirituele en sociale behoeften. De sfeer wordt gekenmerkt door huiselijkheid en rust. Gasten kunnen omringd door geliefden en vrienden afscheid nemen van het leven. Familie en vrienden zijn altijd welkom.

Wilt u meer weten over Anna Hospice? Dan kunt u contact opnemen met het cliëntservicebureau, tel. (073) 544 33 33.

Wil je als vrijwilliger iets betekenen voor Anna Hospice? Tamara Aerts, verpleegkundige palliatieve zorg, kan je er meer over vertellen. Kom eens een dagdeel meelopen en maak kennis met het fijne team van vrijwilligers en medewerkers. Als je een berichtje naar tamara.aerts@laverhof.nl stuurt, neemt zij contact met je op. 

Uit de krant

Uit de krant