Café de HeerenMeester aan de Boschweg
Café de HeerenMeester aan de Boschweg Foto: Bas Ulehake

Carnaval gaat beginnen met 11-11 bal

Carnaval carnaval 588 keer gelezen

SCHIJNDEL | In Schorsbos begint zaterdag 13 november het carnavalsseizoen met het 11-11 bal bij de HeerenMeester. Door corona en alle maatregelen heeft iedereen vorig jaar carnaval thuis moeten vieren en ook dit jaar was het nog spannend of de aftrap van carnaval door kon gaan, maar de organisatie heeft groen licht gekregen. Komt dat even goed uit; met een paar gele en witte lichten erbij zijn de Schorsbosse kleuren compleet en kan het dak eraf.

Om 19:11 uur begint het officiële gedeelte waarbij de steek van prins Carlo d’n urste en zijn adjudant Mari wordt afgenomen en sluiten ze zich aan bij de oud prinsen en adjudanten. Vervolgens wordt de nieuwe prins bekend gemaakt met een leuke act die door carnavalsvereniging de Plèkkers wordt verzorgd. De prins stelt zichzelf, zijn adjudant, hofdames en de raad van 11 voor aan Schorsbos.

De muziek zal deze avond door DJ Robert van de Ven verzorgd worden en hij gaat proberen om direct bij de eerste carnavalskraker het dak eraf te krijgen.

Nieuwsgierig wie de nieuwe prins van Schorbos gaat worden of zin in een feestje? Iedereen is zaterdag 13 november welkom bij de HeerenMeester.

Zorg wel dat je een geldig coronabewijs in de vorm van een negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs bij hebt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant