Vlnr: Astrid, Meike, Jolanda en Anouk.
Vlnr: Astrid, Meike, Jolanda en Anouk. Goeden Doelen Week

Goede Doelen Week Schijndel gaat van start

Zorg en Welzijn 247 keer gelezen

Goede Doelen Week staat in de startblokken

SCHIJNDEL | Voor de eerste keer is er in Schijndel een Goede Doelen Week, die gehouden wordt van 19 tot en met 26 september. Best wel spannend. Maar de vrijwilligers van de stichting Goede Doelen Week Schijndel hebben er alles aan gedaan om de organisatie zo goed mogelijk te laten verlopen. De stichting kan op dit moment rekenen op zo’n 40 enthousiaste wijkhoofden en ongeveer 370 collectanten, die hun beste beentje voor gaan zetten. 

Zij vertegenwoordigen 17 Goede Doelen. Er komt per jaar maar één collectant aan de deur om een enveloppe af te geven en op te halen. Op het collecteformulier kan aangegeven worden waaraan de donatie besteed moet worden. Het is mogelijk om digitaal of contant te doneren. Bovendien is het rekeningnummer NL04 RABO 0368 9595 62 van de Goede Doelen Week Schijndel nu al beschikbaar om donaties te ontvangen. Ook bedrijven en winkels kunnen doneren. Zie hiervoor tevens de website www.gdwschijndel.nl. 

Er wordt hard gewerkt om alle materialen op tijd klaar te hebben. De banners van de Goede Doelen Week Schijndel hangen op zichtbare plaatsen en de collecteweek wordt middels de informatieborden bij de ontsluitingswegen aangekondigd. Het motto ‘samen sterk’ vertegenwoordigt de vrijwilligers die zich met liefde en plezier inzetten voor het goede doel. Voor een aantal straten zoekt de stichting nog collectanten. Als iemand interesse heeft kan men mailen naar collecte@GDWSchijndel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant