Harrie v.d. Heijden, Eric v.d. Pol, Jan Zeegers, Lex Cornelis en Anita Steenbakkers vormen de werkgroep Materialen
Harrie v.d. Heijden, Eric v.d. Pol, Jan Zeegers, Lex Cornelis en Anita Steenbakkers vormen de werkgroep Materialen

Goede Doelen Week Schijndel stroopt de mouwen op

Algemeen Algemeen 230 keer gelezen

SCHIJNDEL | Voor het eerst wordt van 19 tot 26 september 2021 een Goede Doelen Week georganiseerd in Schijndel. Het grote voordeel voor de Schijndelse inwoners: nog maar één keer per jaar een collectant aan de deur. Met een éénmalige donatie kan iedereen een bijdrage leveren aan wetenschappelijk onderzoek en verbetering van de kwaliteit van leven.

Natuurlijk vergt zo’n organisatie veel voorbereiding. Harrie v.d. Heijden, Eric v.d. Pol, Jan Zeegers, Lex Cornelis en Anita Steenbakkers vormen de werkgroep Materialen van de Goede Doelen Week. Deze groep al volop bezig om de collecte-emmers in orde te maken en te voorzien van het logo van de Goede Doelen Week.

Zichtbaarheid
Zij zullen ook begin september grote posters ophangen in openbare ruimtes en ze gaan bekijken of op de gemeentelijke informatieborden de juiste teksten staan. Op diverse plaatsen zullen spandoeken gehangen worden om nog meer zichtbaarheid te creëren.

10.000 enveloppen
Tot slot gaat de werkgroep Materialen ervoor zorgen dat alle collectebrieven en enveloppen via de wijkhoofden en collectanten bij de Schijndelse inwoners terecht komen. Het gaat hierbij om bijna 10.000 stuks. Alles bij elkaar een flinke klus. Maar de werkgroep heeft er zin in.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant