Popkoor No Kidding aan het repeteren
Popkoor No Kidding aan het repeteren

Kinderkoor No kidding viert dubbel feest

Cultuur Kunst en cultuur 324 keer gelezen

SCHIJNDEL | Dubbel feest voor kinderkoor No kidding uit Schijndel. Ze bestaan niet alleen tien jaar. Deze week mochten ze ook weer voor de eerste keer live repeteren met elkaar. Een moment waar iedereen lang op heeft gewacht.

Voor de kinderen was het fijn om elkaar weer te zien. Ook waren ze het online repeteren wel een beetje beu. Je gaat ook bij een koor voor de contacten en daarom werd er flink gekletst bij aanvang.

De afgelopen jaren heeft No kidding al veel memorabele optredens gegeven zoals, Rooi Vol Koren, Paaspop, Hartemert, aan het Koning Willem 1 college en in het Eftelingtheater. Het hoogtepunt voor de kinderen was Holland’s Got Talent.

“De komende tijd hebben we weer heel leuke, maar ook grotere optredens in het vooruitzicht. Nu hopen dat het Coronavirus onder controle komt, anders kan het allemaal niet doorgaan”, zo laat een woordvoerder namens de kinderen weten.
Het popkoor is bedoelt voor kinderen vanaf 7 jaar. Ze zingen alledaagse liedjes en staan onder leiding van Anouk Eickmans. Lijkt jou zingen ook leuk en gezellig? Neem dan een kijkje op de website en ga proefzingen. www.kinderkoornokidding.nl

Voor informatie of aanmelden; kinderkoornokidding@gmail.com of tel: 06-45673445 waarbij zeker ook jongens van harte uitgenodigd zijn om zich te melden. De repetities vinden plaats in De Beemdschool in Schijndel.

Gebak bij het 10-jarig bestaan van popkoor No Kidding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant