Muziekbingo met Richard van de Coevering (l), DJ Richard Schoenmaker (m) en Regina Bouwman
Muziekbingo met Richard van de Coevering (l), DJ Richard Schoenmaker (m) en Regina Bouwman Bas Ulehake

Geslaagde muziekbingo Rescue Baby Gambia

Human Interest Evenement 504 keer gelezen

Geslaagde muziekbingo Rescue Baby Gambia

SCHIJNDEL | Vanuit de discozaal van de Nachtegaal aan de Boxtelseweg werd vrijdagavond 26 februari live een muziekbingo gehouden voor het goede doel. Er waren maar liefst 325 bingokaarten verkocht, waarmee 3250 euro opgehaald werd voor Rescue Baby Gambia.

Deze stichting zet zich in voor gezondheidszorg rondom bevallingen. Het uiteindelijke doel van deze bingoavond is om bij het ziekenhuis in Essau in Gambia een gesloten wasruimte te creëren, waarmee ze (bloed)was kunnen wassen en hergebruiken. Nu moeten ze het weggooien. Bij het project worden ze gesteund door Solar Leiden. Dat bedrijf gaat er voor zorgen dat het ziekenhuis dankzij zonnepanelen 24 uur per dag voorzien is van stroom.

Muziekbingo Rescue Baby Gambia

Regina Bouwman had de eer om de bingo van stichting Rescue Baby Gambia te presenteren, samen met Richard van de Coevering. Hij is eigenaar van de Nachtegaal. Voordat de bingo van start ging, werd live verbinding gemaakt met Gambia. Zo konden de bijna honderd kijkers een ‘bezoekje’ nemen bij het gastgezin waar Regina en Richard al eerder verbleven.

Hierna was het de beurt aan DJ Richard om de muziekfragmenten aan te zetten. Van ABBA tot de Golden Earring. Alles kwam voorbij en dat bepaalde de sfeer. Thuis werd gezellig meegedanst, zo lieten enkele Facebook posts zien. Kijk voor meer informatie over Rescue Baby Gambia op www.rescuebabygambia.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant