Hans en Ans van der Steen sluiten op 25 juni de deuren.
Hans en Ans van der Steen sluiten op 25 juni de deuren.

Kwekerij Hans van der Steen in Boxtel sluit op 25 juni definitief de kasdeuren

Zakelijk Zakelijk 169 keer gelezen

BOXTEL | Na ruim veertig jaar stoppen Hans en Ans van der Steen binnenkort met het werk in hun perkplantenkwekerij aan de Schijndelsedijk 3 in Boxtel.

In 1978 is de kwekerij door Hans gestart met de bouw van een eenvoudige tunnelkas waarin de eerste perkplanten werden gekweekt. In de loop der jaren is de kwekerij uitgegroeid tot een kassencomplex van 7000 m² waarin ieder jaar een uitgebreid assortiment perkplanten wordt gekweekt. Hans en Ans kunnen al jarenlang rekenen op de enthousiaste inzet en hulp van hun trouwe medewerksters. De laatste tientallen jaren komen ook hun drie dochters en hun partners helpen tijdens de drukke weken in de maand mei waarin de meeste planten worden verkocht.

In de loop der jaren hebben veel mensen de perkplantenkwekerij bezocht. De mensen kunnen rustig in de kassen rondwandelen om alles te bekijken. Vaak krijgen Hans en Ans te horen dat de bezoekers genieten van de mooie kleuren en het uitgebreide assortiment planten. Tevreden klanten uit de omgeving van Boxtel komen ieder voor- en najaar hun perkplanten in de kwekerij kopen. Hans, Ans en hun medewerksters zullen het contact met deze mensen gaan missen. Daarom willen Hans en Ans hun klanten bedanken voor de bezoeken die zij gebracht hebben aan hun kwekerij en de fijne contacten die zij met een groot aantal klanten hebben opgebouwd in de loop der jaren.

Hans en Ans hebben altijd met plezier in hun kwekerij gewerkt maar vinden dat nu de tijd gekomen is om te gaan genieten van hun pensioen. Aangezien er geen bedrijfsopvolging is zien zij zich helaas genoodzaakt om de kwekerij 25 juni te sluiten. Op dit moment is het nog onduidelijk wat er met de kassen gaat gebeuren. Nu is de kwekerij nog open. Er staat nog er een leuk assortiment planten in de kas.

U kunt nog een laatste bezoekje aan de kwekerij brengen. Cadeaubonnen kunnen nog tot en met 25 juni ingeleverd worden of u kunt telefonisch contact opnemen voor de afwikkeling hiervan(0411-677647) Het gegeven, dat zoveel mensen de hele zomer en het najaar genoten van de bloemen en planten in de tuin, heeft Hans en Ans altijd enorm veel plezier gedaan. Zij hopen dan ook dat u deze zomer weer volop kunt genieten van uw tuin!

Uit de krant

Uit de krant