Dit is TD Flames, zij zijn tweede geworden.
Dit is TD Flames, zij zijn tweede geworden.

Crowdfundactie voor goed presterende Turondo Dance teams

Sport 1.257 keer gelezen

SCHIJNDEL | Dit weekend stonden de wedstrijdteams op het Nederlands Kampioenschap van UDO Benelux, waarbij ze uitstekende prestaties hebben geleverd. Na intensief trainen behaalden de groepen indrukwekkende resultaten: TD FLAMES behaalde de tweede plaats, TD Flow werd vierde, en TD Fusion eindigde op de zesde plek, helaas net buiten het podium. Ook TD Fierce heeft hard gestreden, hoewel ze geen podiumplek wisten te veroveren.

Met deze resultaten hebben TD Flames en TD Flow zich direct gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap. Dankzij een wildcard is ook TD Fusion door naar het EK. Het is een geweldige prestatie en er heerst grote trots op alle groepen en dansers.

Crowdfundactie
Met het oog op het Europees Kampioenschap in Kalkar, Duitsland, is er een crowdfunding campagne gestart. De kwalificatie voor het EK is een spannende kans, maar brengt ook aanzienlijke kosten met zich mee. De campagne is bedoeld om de teams TD Flow, TD Flames en TD Fusion te ondersteunen op weg naar het kampioenschap. Elke bijdrage aan deze crowdfunding helpt hen om deze unieke kans te grijpen en samen op avontuur te gaan.
De crowdfundactie kun je hier vinden https://www.doneeractie.nl/turondo-dance-naar-het-ek/-90681

Dit is TD Flow zij zijn 4e geworden
Dit is TD Fusion en zij zijn 6e geworden en door een wildcard door naar het EK.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant