Afbeelding
Foto:

Pubquiz weer groot feest

Algemeen 1.047 keer gelezen

SCHIJNDEL | In de feesttent van Schijndel, tijdens de Oranjeweek op donderdag 2 mei, was van het onweer en de regen buiten nauwelijks iets te merken. Binnen in de tent werd elke donderslag overstemd door de uitbundige zang en het gelach van de aanwezige teams. Het was weer een avond vol met ludieke covers van bekende hits, nutteloze kennis, en onvervalste meezingers. Lokale BN-er Steef en quizmaster Berry wisten de feestvreugde hoog te houden, tot groot plezier van iedereen.

Opmerkelijk was hoe sommige teams Heddy Lester met haar hit ‘De Mallemolen’ niet konden plaatsen, maar desondanks uit volle borst meezongen met nummers van Roxy Dekker. Ze vulden ook de tekst van ‘Vier zomers lang’ aan met woorden die het daglicht nauwelijks kunnen verdragen. De trivia over dat je alle Disneyfilms van Rick Ashley mag lenen, behalve ‘UP’, zorgde voor veel gelach en hilariteit. Een lokale ondernemer raakte geïnspireerd door de quizvraag over voorzorgsmaatregelen tegen ernstige ziekte, waarbij het antwoord simpelweg ‘meer seks’ was; hij zag dit als een gelegenheid om direct bij verschillende teams te gaan lobbyen.

De avond sloot af met een overwinning voor het team ‘Groep 3 van Victorie’. Een speciale aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent ging naar ‘De Kaarttaarten’, die een set werkkleding wonnen voor al hun teamleden voor de internationale dag van het naakt tuinieren die zaterdag 4 mei plaatsvindt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant