Afbeelding
Foto: Erik van der Heijden

Ontdek de magische wereld van theater en musical bij Phoenix Cultuur

Cultuur 211 keer gelezen

SCHIJNDEL | Stel je voor: het podium als jouw speeltuin, waarin je elke rol kunt aannemen die je maar wilt. Bij Phoenix Cultuur mag je dat gewoon komen doen! Ontdek de betoverende wereld van theater en musical alvast in een korte cursus voor 9+ of 11+ in Schijndel, Sint-Oedenrode of Veghel.


MusicalLAB

Vertel je eigen verhaal, kies je eigen muziek en creëer je eigen dans in de korte cursus MusicalLAB. En dat allemaal onder jouw eigen leiding! Deze cursus is een broeinest van creativiteit, waar improvisatie de norm is. Want laten we eerlijk zijn: daar komen toch altijd de meest gave ideeën uit voort? Het is de perfecte plek om je te laten inspireren én om te experimenteren. Doe mee en leer alle ins en outs van enthousiaste docent Nélo Schelle. De eerste les start op maandag 27 mei om 17.30 uur (9+) en om 19.00 uur (11+) in Veghel. 


Theaterles

In de korte cursus theater word je uitgenodigd om te acteren, typetjes te spelen, je te verkleden en bovenal om plezier te hebben. Op het podium is alles mogelijk. Je kunt een ander personage worden, je stem veranderen, nieuwe situaties verkennen en zelfs hele nieuwe werelden creëren. En het mooiste van alles? Tijdens deze lessen draait alles om plezier. Er wordt samen gelachen, je daagt elkaar uit en moedigt iedereen aan om eigen ideeën te delen. Zelfs als je geen ervaring hebt, ben je van harte welkom. Sterker nog, de lessen van docent Rosaly van Tienen zijn juist bedoeld om je zelfvertrouwen te vergroten en te ontdekken waar je stiekem al heel goed in bent. De eerste les start op donderdag 6 juni om 15.30 uur (9+) in Schijndel en om 18.00 uur (11+) in Sint-Oedenrode.

Schrijf je in via www.phoenixcultuur.nl en duik deze zomer alvast in een wereld vol avontuur en creativiteit. Ook vooruitkijken naar volgend cursusseizoen kan al. De inschrijvingen voor de lessen Theater & Musical zijn geopend bij Phoenix Cultuur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant