jeu de boules
jeu de boules Foto: Lars van Nieuwburg

De laatste loodjes zijn het zwaarst bij PV Wij Liggen

Sport 195 keer gelezen

SCHIJNDEL | Ook het laatste weekend van de NPC competitie was zo’n voorbeeld voor de Schijndelse boulers. Magere resultaten dat weekend.

Wij Liggen 1 verloor uit in Dongen bij JBC Dongen 1 met 2-6. En dat is nota bene nummer laatst in de poule 2002. Daarmee eindigt het eerste team op de voorlaatste plaats.

Wij Liggen 2 verloor thuis nipt met 5-3 van Littieoflittienie 1, uit Helmond. Na een snelle achterstand kwamen de mensen van Wij Liggen 2 sterk terug met als laatste uitslag net 11-13. Al met al een heel leuke middag met een gezellige tegenstander; na afloop een afsluitend etentje en dat was het einde. Eindstand: plek 6 in de poule van 8 dus toch netjes gehandhaafd in een zware competitie.

Wij Liggen 3 speelde gelijk in Zaltbommel tegen Jeu de Bommel 3 met als eindstand 4-4. Deze stand deed de mensen uit Schijndel tekort want een kleine overwinning was terecht geweest maar ja, het kan soms gek lopen, en dat was vanmiddag het geval. Eindstand keurig in de middenmoot terecht gekomen.

Wij Liggen 4 verloor bij Jeu de Bouckles 3 in Boekel met 3-5. Uiteindelijk wel terecht maar boven alles was het een heel leuke middag met een uiterst sportieve tegenstander dit team uit Boekel. Handhaving was het doel en dat is ook prima gelukt. Dus toch wel tevreden aan het eind van het seizoen. Zonder twee steunpilaren de laatste tijd vanwege ziekte. Dat mag ook wel worden gezegd.

Wij Liggen 5 verloor deze dag met 3-5 van Boules de Boeuf 5 uit Oss. Dit team kende een moeizame start van het seizoen maar scoorde goeie resultaten daarna en leek zelfs mee te gaan doen in de kampioens race. Helaas is dat net niet gelukt de laatste wedstrijden maar iedereen was uiterst tevreden over het verloop van het gehele seizoen.

“Op naar de lente en de zomer met fijne wedstrijden buiten op onze mooie accommodatie aan de Leemputtenweg in Schijndel. Kom eens langs om het zelf te bekijken en meespelen kan ook als je even afstapt. Graag tot ziens”, aldus de club.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant