Brabant Boys Cup bij Avanti'31 en RKSV Schijndel.
Brabant Boys Cup bij Avanti'31 en RKSV Schijndel. Foto: Kevin van Crey

Voetbalspektakel tijdens Hemelvaart bij Avanti’31 en Schijndel-DE WIT

Sport 446 keer gelezen

SCHIJNDEL | De organisatie kan nauwelijks wachten tot het donderdag 9 mei is: Hemelvaartsdag. Op deze dag worden maar liefst 108 voetbalteams uit België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk en Nederland met open armen ontvangen op sportpark De Molenheide aan de Avantilaan. Ook dit jaar werken de vele vrijwilligers van Avanti ’31 en Schijndel/De Wit nauw samen met Euro Sportring om er opnieuw een fantastisch en sportief voetbalevenement van te maken.

De opening van het toernooi vindt plaats op donderdag 9 mei om 17.00 uur op het hoofdveld van Avanti ’31. Met dans, muziek en wellicht een verrassend welkomstwoord zal de wethouder van sportzaken van Meierijstad, de heer Johan van Gerwen, het toernooi officieel openen. Voorzitters Roy van Helvoirt (Avanti ’31) en Sjef van Tartwijk (Schijndel/De Wit) zullen een eed van respect afnemen van alle deelnemers (spelers en leiding).

Op vrijdag 10 mei geven de scheidsrechters om 8.30 uur op beide sportparken het startsein voor een sportief spektakel op zowel vrijdag als zaterdag. De finalerondes vinden plaats op zaterdag 11 mei vanaf 8.30 uur, gevolgd door de uitreiking van bekers aan alle teams. Daarnaast ontvangen alle deelnemers de respectmedaille van Euro Sportring. De wedstrijden worden gespeeld op de velden van Avanti ’31 (Avantilaan) en Schijndel/De Wit. Toegang is gratis voor iedereen.

Opening Brabant Boys Cup2023
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant