Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Ook deze zomer vier weken lang Schijndel aan Zee

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 24 keer gelezen

SCHIJNDEL | Schijndel aan Zee is terug! Ook dit jaar toveren Bistro & Bar Jansen & Jansen en Grand Café Le Verre de Markt in Schijndel om tot een heus strand met vier weekenden lang een overdosis aan spectaculaire acts. De aftrap vindt plaats op vrijdag 15 juli. Tot en met zondag 7 augustus is het ieder weekend raak.

Van Lijn7 tot ABBA Fever en van Baby Blue tot La Fuente en meer! Wie deze zomer in Schijndel vertoeft hoeft zich geen seconde te vervelen en kan zich een lange autorit naar de zee besparen, want het strand wordt weer naar Schijndel gehaald. Ieder weekend staan er populaire acts geprogrammeerd en wordt er volop gefeest. Wie het spektakel liever aanschouwt vanuit een luie stoel op het terras, komt uiteraard ook aan zijn trekken.
Buiten het feestgedruis om, is er ook dit jaar ruimte voor sport. Jeu de Boules welteverstaan! Op zaterdag 23 juli strijden 30 teams op de felbegeerde hoofdprijs van het toernooi Beach Boulen. Uiteraard is de evaluatie na afloop aan de bar minstens zo belangrijk als de competitie zelf.

Het volledige programma van Schijndel Aan Zee
ABBA Fever - Bart & Alex – Baby Blue – Beach Boulen - Crazy Little Things – Disco Snolly - De Jongens van Je Weet Wel - Fritz & Danny – Harmonie Zomerconcert - La Fuente - Lijn7 – Paul & Pelle – Perry Stuiver - Silent Disco - The Square Cats

Schijndel aan Zee vindt plaats van vrijdag 15 juli tot en met zondag 7 augustus. De entree is gratis. Voor meer informatie en het programma per weekend kijk je op: www.schijndelaanzee.nl 

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant