Afbeelding
Foto:

Zoektocht naar vermiste hond Semmie

Algemeen 1.423 keer gelezen

SCHIJNDEL | Semmie, een middelgrote rescue teef van ongeveer 13 kilogram, is sinds woensdag 8 mei 9:00 uur vermist. Zij heeft een onderscheidende uitstraling met witte pootjes en buik, een bruine rug en een bruin-witte staart. Haar gezicht is wit met één bruin hangend oor en een zwarte neus. Een opvallend kenmerk is haar blinde linker oog.

Semmie is bekend als een zachtmoedig dier, hoewel ze snel angstig wordt. Ze is meestal stil en zoekt een schuilplaats als ze bang is. Ondanks dat haar naam niet altijd effectief is om haar te roepen, draagt ze een NGD penning om haar identiteit te bevestigen. Ze is gechipt en officieel als vermist opgegeven.

Uitgebreide zoekacties in lokale bossen en navragen bij voorbijgangers hebben tot nu toe geen resultaat opgeleverd. In de avonduren is met behulp van speurhonden van WIOA vrijwilligers geprobeerd haar spoor te volgen, dat laatst is opgepikt tussen de Steeg/Ben Peterspad en Schaapskooi-Schijndel.

“Wij roepen het publiek op om uit te kijken naar Semmie en enige informatie over haar mogelijke verblijfplaats door te geven. Ze kan zich mogelijk verschuilen in een schuur of een andere stille plek. Elk detail, hoe klein ook, kan cruciaal zijn voor haar veilige terugkeer”, aldus de eigenaren. Contactinformatie voor tips: Karlijn en Peter Telefoonnummers: 0631756839 / 0613072642

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant