Deze meiden spraken een leuke boodschap in.
Deze meiden spraken een leuke boodschap in.

All you need is mama: bekijk de video!

Algemeen 879 keer gelezen

SCHIJNDEL | Moederdag nadert en dus mogen de moeders eindelijk weer eens extra worden verwend. Een aangename verrassing is op zijn plaats. Meerdere kinderen in Schijndel en Sint-Oedenrode hebben daarvoor gezorgd door een lieve boodschap in te spreken. Scan de QR-code op deze pagina en zie met je eigen ogen of je kind voorbij komt!

De ‘All you need is mama camper’ stond afgelopen vrijdag op de Markt van Sint-Oedenrode en even later in het centrum van Schijndel. Verschillende lokale ondernemers zorgden voor mooie prijzen en dat maakte het feest compleet. Sommige kinderen durfden alleen de camper in, maar meestal hielpen de vaders een handje. Bekijk dit leuke item en zorg dat je volgend jaar zelf in de camper zit om een leuke boodschap te brengen in de camera.

MooiRooi en MooiSchijndel werkten voor dit project samen met Matiwi – content op maat. De volgende ondernemers stelden prijzen ter beschikking: DA drogisterij Van der Linden – De Gouden Leeuw – Rousseau chocolade – Bakkerij Bekkers – Tuincentrum Brekelmans – Domino’s pizza – Van Brunschot tweewielers – Le Soleil – Van Deursen dier en tuin – Optiek Moonen – Visdirect – Bakkerij van Doorn – Puur48 – Pari Bodyfashion – Bakkerij Peter Snijers.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant