Peter Simons met zijn eerste boek 'Zwemles'
Peter Simons met zijn eerste boek 'Zwemles'

Tussen het bouwen door brengt Peter Simons zijn eerste roman uit

Human Interest Human Interest 1.146 keer gelezen

WIJBOSCH | Sinds begin december is de verkoop gestart van de roman ‘Zwemles’, geschreven door Peter Simons. Het boek legt in verhaalvorm de werking van ons bewustzijn uit. Het is te koop via de website zwemleshetboek.nl, bij de Bruna in de Hoofdstraat te Schijndel of bij hem thuis op de Aakendonk.

Veel mensen zullen Peter kennen als de bouwer van het strobalen huis aan de Aakendonk. Behalve met ecologisch bouwen is Peter al bijna 20 jaar bezig met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Twee jaar geleden, vlak voor corona, besloot Peter dat het de hoogste tijd was om zijn kennis en ervaring met bewustwording met de wereld te delen. De goed te volgen theorie is verpakt in een roman en geïllustreerd met herkenbare voorbeelden. Lezers zullen gaan begrijpen hoe hun bewustzijn werkt, zodat ze meer in hun kracht komen, in staat zijn zich te verbinden, meer gelijkwaardig met elkaar om te gaan en nog veel meer. Het resultaat is een toegankelijk en helder verhaal vol herkenbare situaties, inspiratie en inzicht.

Eigenlijk wilde Peter pas gaan schrijven nadat hij klaar zou zijn met de bouw van zijn strobalen huis. Maar toen hij twee jaar geleden in korte tijd een vriendin uit een depressie hielp te komen, besloot hij zijn praktische kijk op bewustzijn snel te delen met de wereld. Toch heeft het nog bijna twee jaar geduurd voordat het boek helemaal klaar was. Sinds begin december zijn de eerste gedrukte exemplaren beschikbaar voor de verkoop en kan Peter weer verder met het afmaken van zijn huis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant