RKSV Schijndel
RKSV Schijndel Foto: Bas Ulehake

Eerste Meierijstad Bedrijfsvoetbal Toernooi bij RKSV Schijndel

Sport 730 keer gelezen

SCHIJNDEL | Vier woensdagavonden en meer dan 20 bedrijfsvoetbalteams uit de regio... Het eerste ‘Meierijstad Bedrijfsvoetbal Toernooi’ is een feit! RKSV Schijndel / De Wit sluit het seizoen af met een primeur. In een poging om bedrijven en organisaties uit de regio samen te brengen in een geest van gezonde concurrentie en sportiviteit, organiseert de club dit jaar voor het eerst het Meierijstad Bedrijfsvoetbal Toernooi. Dit evenement vindt plaats op vier woensdagavonden in mei en juni en belooft een spannende reeks wedstrijden te worden voor de deelnemende bedrijven en hun collega’s.

Het toernooi, georganiseerd door initiatiefnemers binnen de club, was al langer een wens; “We wilden dit al eerder organiseren,” vertelt Tom van Uden, “maar dit jaar hebben we echt doorgepakt om het te realiseren.” Op het sportpark van de club verwelkomen ze binnenkort meer dan 20 bedrijven die het tegen elkaar opnemen in een 7x7-format op een half wedstrijdveld. De laatste avond, 12 juni, is het hoogtepunt van het toernooi, waar de finales worden gespeeld, gevolgd door een BBQ voor alle deelnemende teams, verzorgd door Tramhuys Bar & Food - tevens één van de deelnemers. “De eerste keer dat je iets organiseert is altijd spannend,” vertelt Jorn van Tartwijk. “Dat er nu meer dan 20 teams uit de regio meedoen, is echt heel leuk.” Volgens de organisatoren belooft het toernooi een leuke en sportieve ervaring te worden voor alle deelnemende teams. Teams van alle sterktes hebben zich ingeschreven en de wedstrijden worden geleid door KNVB-scheidsrechters. 

Het Meierijstad Bedrijfsvoetbal Toernooi wordt gehouden op 22 mei, 29 mei, 5 juni en 12 juni en is vrij toegankelijk voor toeschouwers. Voor meer informatie over het toernooi, kunt u contact opnemen via evenementen@rksvschijndel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant