Afbeelding
Foto: Pixabay / mmalcom1

Koop een koekje voor een ander

Human Interest Human Interest 199 keer gelezen

SCHIJNDEL | In navolging van het succesvolle project koop een ijsje voor een ander waarbij je bij aankoop van een ijsje een extra ijsje kon kopen die gedoneerd werd aan een gezin waar het kopen van een ijsje niet vanzelfsprekend is. Nu heeft stichting Mi Amigo dus een nieuwe actie. Koop een koekje voor een ander.

“Van koekjes krijg je nooit genoeg, het is de ideale versnapering voor elk moment. Maar wat als het kopen van een pak koekjes niet van zelfsprekend is,” schrijft de organisatie op haar website. Daar wil de Mi Amigo Foundation dan ook iets aan doen. Bij aankoop van een zak ‘Mi Amigo Koekjes’ doneer je automatisch een zak koekjes aan iemand die financieel gezien een steuntje in de rug verdient.

De koekjes zijn per stuk, maar ook per doos te bestellen op de website van Mi Amigo. De stichting is ook opzoek naar instellingen die een steuntje kunnen gebruiken. Ken of ben jij een instelling die zich richt op armoede en willen jullie graag mensen blij maken? Laat het de stichting weten.  Kijk op www.miamigofoundation.nl voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant