Afbeelding
Foto:

Paaspopvlaggen voor de buurtbewoners van het festival

Algemeen 3.965 keer gelezen

SCHIJNDEL | De opbouw van Paaspop is in volle gang en over een kleine week zal het feest losbarsten. Om ervoor te zorgen dat buurtbewoners van Paaspop toch met de auto naar huis kunnen, deelt de organisatie speciale kaarten uit. Op zaterdag 23 maart konden buurtbewoners de kaarten ophalen, maar dit jaar kregen ze mede dankzij de inspanning van Arno Kronenburg een verrassing: een heuse Paaspop-vlag. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Arno Kronenburg door Ilse en Saskia, twee vaste gezichten bij de buurtbalie.

Tijdens de laatste vergadering opperde Arno Kronenburg het idee om Paaspop te vieren…Het is echt een geweldige feest en de buurt is er trots op dat het allemaal kan. Chris, heeft nog last minute de vlaggen besteld en gelukkig waren ze nog net op tijd binnen voor Paaspop.

Met deze vlag kunnen nog meer mensen zien dat ze in de buurt zijn van Paaspop en kan het festivalgevoel al voor het festival in Schijndel beginnen. Lenne Voets was vanmiddag als een van de eerste buren aanwezig om de vlag op te halen. Deze wappert vrolijk aan de gevel

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant