De uitreiking van de eerste versie.
De uitreiking van de eerste versie. Foto:

Activiteitengids voor inwoners van 55+ jaar

Zorg en Welzijn 556 keer gelezen

MEIERIJSTAD | Gemeente Meierijstad brengt de activiteitengids Max Vitaal uit met daarin sport- en cultuuraanbod voor alle inwoners van 55 jaar of ouder. Zij kunnen kennismaken met aanbod in Meierijstad door zich eenvoudig aan te melden voor kennismakingslessen. Max Vitaal maakt het mogelijk om allerlei sportieve, culturele en sociale activiteiten – vaak gratis - uit te proberen, zonder meteen lid te worden.

Deze week werd bij het Pieter Brueghelhuis de eerste gids van Max Vitaal 2024 uitgereikt. Uit handen van wethouder Menno Roozendaal ontving - trouwe deelnemer van de activiteit blijf actief wandelen’- Karel Derks de eerste gids. “Cultuur en sport & bewegen is goed voor de lichamelijke en mentale gezondheid. Het verbindt en maakt ons leven completer. We weten dat al veel inwoners van Meierijstad sporten of gebruik maken van het cultureel aanbod, sommigen zijn daarnaast ook als vrijwilliger actief. Dit waarderen we zeer. We hopen met Max Vitaal nog meer mensen te stimuleren (meer) te gaan sporten en cultureel actief te worden”, aldus wethouder Menno Roozendaal.

Ook inschrijven?
De gidsen van Max Vitaal zijn verkrijgbaar bij o.a. het stadhuis, apotheken, huisartsen en culturele instellingen. Een compleet overzicht is te vinden op www.meierijstadbeweegt.nl. Via deze site is het vanaf nu ook mogelijk om jezelf in te schrijven voor de activiteiten. Voor hulp bij het aanmelden of bij eventuele vragen over Max Vitaal kun je mailen naar bewegen@meierijstad.nl. Als iemand onzeker is over zijn of haar fysieke mogelijkheden wordt geadviseerd vooraf even contact op te nemen met een huisarts of fysiotherapeut.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant