Afbeelding
Foto: Hester Zuidema

Wie zijn de ‘Beste Zangers van Meierijstad’ ?

Recreatie en Toerisme 474 keer gelezen

SINT-OEDENRODE | Op zaterdagavond 15 juni presenteert Pop&Colour Festival de ’ Beste zangers van Meierijstad’. Begeleid door de Marcel Fisser band, dé vaste begeleidingsband van het bekende TV- programma “De beste zangers”, mogen lokale zangers en zangeressen, die het aandurven, het festivalterrein in Streekpark Kienehoef op zijn kop gaan zetten. Er zijn al een aantal talenten geselecteerd maar… Ook jij maakt kans om mee te doen!

Gaat jouw muzikale hart sneller kloppen van de fantastische mogelijkheid om met deze professionals op het podium te staan? Grijp dan nu je kans! Maak een auditiefilmpje, bijv. met je telefoon, waarin je één nummer zingt. Het thema is ‘feest’, dus kies een nummer dat daarbij past. Stuur je filmpje, met je naam en woonplaats, vóór 24 mei  naar: festival@streekparkkienehoef.nl. Let op: Minimumleeftijd is 13 jaar en... De beste zangers van Meierijstad wonen natuurlijk in Meierijstad.

Uit alle inzendingen worden de deelnemers gekozen die op 15 juni met de Marcel Fisser band op het grote podium van Pop&Colour hun nummer laten horen. Bovendien krijgen ze, als voorbereiding op dit optreden, een coachingssessie met de zangers Lesley en Spencer van de Marcel Fisser Band. Dit zal zijn op woensdagavond 12 juni, 20.00 uur op de Noordkade in Veghel.

Twijfel je nog? Niet nodig! Trek je stoute schoenen aan en stuur je auditie in.

Opkomende artiesten
De zaterdagavond van Pop&Colour Festival wordt een muzikaal feest met opkomende artiesten uit Meierijstad. Niet alleen met ‘De Beste Zangers van Meierijstad, maar ook met de bands van Young Pop&Co, de energieke formatie ‘Burtsko’, van oud-Rooienaar Bart van Helvoirt en band ‘Willam Ben’, van het uit Schijndel afkomstige multitalent Willem Bennenbroek.

Meer info over het hele programma van Pop&Colour Festival vind je op www.popencolour.nl of facebook.com/popencolourfestival /insta:#popencolour

De toegang is beide dagen gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant