Mirjam Christiaans
Mirjam Christiaans danielle fassbender

Starter aan het Woord: Coachen met LEF

Zakelijk Zakelijk 406 keer gelezen

SCHIJNDEL - In DeMooiSchijndelKrant geven we samen met Startersnetwerk Meierijstad iedere maand een plek aan een startende ondernemer. Mirjam Christiaans is ook een bedrijf gestart. Hier vertelt ze meer over Coachen met LEF.

Jouw loopbaancoach met LEF opent nieuwe deuren
‘Wil jij weer elke dag fluitend naar je werk en nog genoeg energie overhouden voor leuke dingen? Dát werkgeluk met de juiste balans wens ik iedereen toe. Het is nu binnen handbereik als jij het echt wilt. Laat mij je helpen ‘durven’ en maak ‘doen’ vanzelfsprekend!’

Aangenaam! Jouw loopbaancoach met LEF
Mijn naam is Mirjam Christiaans en ik ben loopbaancoach. Met veel daadkracht en enthousiasme help ik je de regie te (her)pakken op je eigen loopbaan. Mijn doel is om jou op een praktische manier je drijfveren, kwaliteiten en talenten te laten (her)ontdekken. Zodat je dit heel concreet kunt vertalen in nieuwe, soms onverwachte richtingen. Samen stippelen we jouw loopbaankoers uit. En geloof mij: het wordt een fantastische reis waar je nog lang de vruchten van plukt.

Mijn start in coronatijd
Als ondernemerscoach werkte ik jaren ‘veilig’ in loondienst. De behoefte aan meer diepgang en vrijheid kriebelde al een tijdje. Een loopbaantraject, opleiding én een ondernemersplan verder, zorgde ervoor dat ik klaar was om als zzp’er te starten. Slechte timing? Corona deed me even twijfelen of dit wel mijn moment was. Maar juíst in deze onzekere tijd leven er vele vraagstukken rondom loopbanen. Dus ja: ik was er klaar voor!

Voor wie?
Graag help ik de ‘ondernemende’ vrouw die midden in het leven staat. Met een prima baan, maar het onrustige gevoel dat er toch méér in zit. Je bent toe aan een carrière-switch, een stapje omhoog. Of je denkt misschien wel aan je eigen bedrijf.

Aan de slag!
Wil jij kennismaken? Neem vrijblijvend contact op voor een (digitale) kop koffie. Stuur een mail naar mirjam@coachen-met-lef.nl of bel 06-53158444. Neem ook eens een kijkje op coachen-met-lef.nl

Coachen met LEF
bezoekadres: De Bank, Hoofdstraat 43 Schijndel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant