Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Grote Dorpszeskamp 2024

zondag 19 mei 2024 10:00

SCHIJNDEL | De organisatie kijkt met vertrouwen uit naar het Pinksterweekend 2024. Ook dit jaar vindt dan de traditie plaats van de Schijndelse Zeskamp. 

De inschrijving voor de (jeugd)zeskamp 2024 is per direct geopend. Ga de sportieve uitdaging met elkaar aan en meld je team aan via de website van sv Avanti’31 https://www.avanti31.nl/549/aanmelden/. “We willen graag iedereen binnen Meierijstad uitnodigen, heb je zin om mee te doen aan dit prachtige evenement, meld je dan samen aan met je vrienden”, aldus de enthousiaste organisatie.

De jeugdzeskamp is op zaterdag 18 mei 2024 en op zondag 19 mei 2024 is de grote zeskamp op sportpark “De Molenheide” aan de Avantilaan 2 in Schijndel. Een team bestaat uit minimaal 10 deelnemers. De leeftijd voor deelname aan de jeugdzeskamp is 5 tot 16 jaar. Vanaf 16 jaar mag je deelnemen aan de grote zeskamp op zondag. Deelname aan de jeugdzeskamp is gratis.
’s Avonds wordt de zeskamp afgesloten met een playbackshow als laatste onderdeel, in een gezellige feesttent.
Het reglement is te vinden op de website www.avanti31.nl.

Vrijwilligers
Geen zeskamp zonder vrijwilligers. Dus als je niet (meer) zelf de stormbaan op gaat, maar wel graag als vrijwilliger betrokken bent bij dit mooie evenement, meld je dan aan als bijvoorbeeld jurylid/spelleider. De organisatie is bereikbaar via e-mail: zeskamp@avanti31.nl.

Locatie