Afbeelding

WEC wint van Schadewijk

Sport 552 keer gelezen

WIJBOSCH | Na twee weken rust zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Schadewijk uit Oss, de nr 7 van de ranglijst op het programma voor WEC. WEC moest weer aan de bak om de drie punten in Wijbosch te houden.

Het begin is voor Schadewijk dat een paar keer dreigend voor Jasper van Oss zijn doel verschijnt, en krijgt ook loon naar werken als de score wordt geopend met een klutsbal die bij de 2e paal kan worden ingetikt.0-1 voor Schadewijk. WEC kan dus de mouwen op gaan stropen om deze vroege tegentreffer te boven te komen. Het is uiteindelijk in de 25e minuut weer gelijk uit een voorzet van Stef Verhoeven kan Stijn de laat de bal onder in de hoek schieten en staat het weer gelijk 1-1. In de 35e minuut komt WEC op voorsprong door een prachtig mooi doelpunt van Stef Verhoeven die van af de rechterzijkant een duel wint en meteen daarna zijn afstandsschot boven in de linker hoek ziet gaan, 2-1. Vlak daarna wordt de stand weer verhoogd door een mooie aanval over links wordt de bal uiteindelijk door Lukas Verbruggen voor het doel gespeeld, waar Alim Kagermanov geheel vrij de hoek voor het uitzoeken heeft, en zo staat het al weer 3-1. In de slotminuut kreeg Stein de Laat ook nog een goede kans op de 4-1 maar zijn inzet werd door een verdediger van de lijn gehaald. Rust 3-1. 

Na rust een zelfde beeld waarbij WEC de aanval blijft zoeken. In de 55e minuut komt na een voorzet vanaf rechts de bal via Alim Kagermanov voor de goal, waar Luuk Van de Vorstenbosch er als de kippen bij is en goed afmaakt, onder in de hoek en zo staat het 4-1. De wedstrijd is beslist. De wedstrijd werd mede door wat wisselingen aan beide kanten een beetje rommelig en werden er geen kansen meer gecreëerd. Puntje van zorg vandaag voor WEC, was dat keeper Jasper van Oss geblesseerd is uitgevallen, en mocht reservekeeper Wesley van de Wijst zijn opwachting maken onder de lat. Dit deed hij met verve en hield mede door een paar goede reddingen zijn doel schoon. Volgende week de volgende wedstrijd uit naar SJO/SSA VESTA’19 op sportpark de Vijf Stromen te Demen. Aftrap is 14.30 uur

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant