Afbeelding
Bas Ulehake

Padelbanen TV De Hopbel ook geschikt voor rolstoelers

Sport Sport 91 keer gelezen

SCHIJNDEL | Goed nieuws voor rolstoelgebruikers. Naast de tennismogelijkheden bij TV De Hopbel, kunnen rolstoelers ook voor padel terecht bij deze Schijndelse tennisclub.

Bij de aanleg van de nieuwe padelbanen, houdt de club rekening met rolstoelgebruikers. De banen zullen geschikt zijn voor rollers. De ingang van de banen is met een deur verbreed en het tennispark is goed bereikbaar en rolstoel toegankelijk.

De club aan de Rooiseheide geeft aan erg blij te zijn met deze ontwikkeling: ze dragen de rollers een warm hart toe en zien hen graag bij de club. Om dit extra kracht bij te zetten, is er besloten de padelbanen beschikbaar te stellen tijdens de Paragames Schijndel in mei 2022.

De nieuwe padelbanen worden in het najaar in gebruik genomen. Padel is de snelst groeiende sport in Nederland en geschikt voor spelers van alle leeftijden. Padel is een racket- en een balsport, een mix van tennis en squash. Wil je meer weten over padelmogelijkheden voor rolstoelgebruikers? Neem gerust contact op en houd ook de website van TV De Hopbel in de gaten via tvhopbel.nl. 

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant