Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Springkussenfestijn in De Vink: een dag vol plezier voor de hele wijk

Recreatie en Toerisme 1.286 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op 1 juni verandert De Vink in een bruisend paradijs van plezier met het Springkussenfestijn, een evenement dat garant staat voor vermaak voor jong en oud. Van springkussens, zowel binnen als buiten, tot een escaperoom, het festijn biedt een rijk scala aan activiteiten die beloven voor een onvergetelijke dag te zorgen voor de gehele gemeenschap.

Dian van Roosmalen, medeorganisator, vertelt hoe het idee voor het festijn tot leven kwam als een vernieuwend alternatief voor de jaarlijkse straatspeeldag. “Het doel was om een evenement te organiseren dat voor iedereen toegankelijk is. Daarom is de toegang gratis en hebben we dankzij diverse sponsoren de kosten kunnen dekken.” De organisatoren zetten hoog in op inclusiviteit en het versterken van de gemeenschapszin. “Iedereen is welkom. We streven ernaar een gezellige en verbindende dag te organiseren waarop buurtbewoners samen kunnen komen om te genieten,” aldus de organisatie.

Veiligheid en een gedegen organisatie staan centraal, met aangepaste springkussens voor verschillende leeftijdsgroepen. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door de enthousiaste inzet van vrijwilligers en de samenwerking met lokale organisaties, waaronder de KBO. “We zijn actief op zoek naar vrijwilligers en hopen op een grote opkomst,” voegt Dian toe.

Met een aanbod van activiteiten voor elke leeftijd en een sterke focus op betrokkenheid bij de gemeenschap, belooft het Springkussenfestijn in De Vink een memorabele dag te worden voor de gehele buurt. Het evenement, genaamd ‘Jump in De Vink’, vindt plaats van 11:00 tot 17:00 uur en de toegang is geheel gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant