Afbeelding
Foto: Pascal van Oers

Paaseieren zoeken in Schijndel

Recreatie en Toerisme 494 keer gelezen

SCHIJNDEL | Pasen staat voor de deur. Dat betekend niet alleen Paaspop, maar ook eieren zoeken en op jacht naar Paashazen in Schijndel. Op diverse plekken worden namelijk Paasactiviteiten gehouden voor de kinderen. Waar ze bij wijkraad Hoevenbraak/ Hulzebraak vorige week al een activiteit hadden, stond op woensdagmiddag bij Sportstuif een evenement op de planning.

Overzicht paasactiviteiten tijdens het paasweekend.

Woeste Weide
Zoals ieder jaar verzorgt stichting Rondom d’n toren het paaseieren zoeken op de woeste weide. Ook dit jaar zal er op zaterdagochtend 30 maart weer gezocht worden naar vele eieren die door de paashaas verstopt zullen worden. Daarnaast zullen er weer gouden eieren worden verstopt die je een extra prijsje kunnen opleveren. Ze zullen op zaterdagochtend 30 maart beginnen om 10.30 uur en de paashaas zal rond 12.00 uur weer vertrekken

Wijk Plein
Wijkraad Plein organiseert op 30 maart het paaseieren zoeken voor de jeugd in de wijk. Er wordt om 13:00 uur verzameld, zoals altijd, aan het einde van het Spoorpad. In de bossen zal de Paashaas heel veel eieren verstoppen waaronder 4 gouden eieren, 2 per leeftijdscategorie. Op www.wijkplein.nl/kleurplaat vind je een mooie kleurplaat die je in kunt kleuren voor de Paashaas. Voor de mooiste kleurplaten is er een leuke prijs te winnen. De winnaars krijgen deze prijsjes later thuisbezorgd.

Bloemenwijk
Dit jaar worden er in de Bloemenwijk niet zomaar paaseieren gezocht, er zijn vosse... euhh... hazen verstopt in de wijk. Kun jij alle hazen vinden? Doe ondertussen wat leuke Oud-Hollandse spelletjes en bezoek uiteindelijk de paashaas. (De inschrijving is inmiddels gesloten voor deze activiteit)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant