Paaspop vrijdag.
Paaspop vrijdag. Foto: Bas Ulehake

Wanneer spelen de lokale artiesten op Paaspop

Recreatie en Toerisme 2.090 keer gelezen

SCHIJNDEL | Dit jaar staan er weer diverse lokale artiesten op het Schijndelse festival. In een kort overzicht per dag geven wij aan waar je deze kunt vinden.

Vrijdag

Het hele weekend zal het dj duo Johan Maurix en Richard Schoenmaker het publiek weer vermaken met de gezelligste hits in de Dolle Mina. De eerste artiest in de tent Thom Craane. Op vrijdagavond zal het Schijndelse duo ZUS acte de présence geven in the Little Theatre. Zij zullen een optreden verzorgen bij Vera’s Rainbow Palace. Het spektakel begint om 21.45.

Het programma van Paaspop vrijdag.

Zaterdag

Op zaterdag zal de eerste Schijndelse act in de Oase op gaan treden. Deze eer is toebedeelt aan de band Travis Heights om 15.30 uur. Om 19.00 uur zal zanger René Ulehake in de Dolle mina optreden. Het optreden stond eerst om 17.45 uur gepland, maar door het overlijden van de moeder van Django Wagner is zijn optreden afgezegd en schuift René door naar zijn plaats. Om 21.30 zal het dak van de vernieuwde Oase er zeker af gaan als Daniel Calderas met zijn shrunken big band op gaat treden.

Het programma van Paaspop zaterdag.

Zondag

De zondag staat bol van de Schijndelse inbreng bij Paaspop, vooral in het theater kun je bijna niet om de lokale optredens heen. Om 15.00 uur zal Christel de Laat voor het eerst optreden op Paaspop. Daarna is het de beurt aan Esther van Heeswijk, zij zal om 16.30 gaan zingen in de Dolle mina. Dan is het weer snel naar het theater voor het optreden met de meeste Schijndelse artiesten. Harmonie St. Cecilia uit Schijndel zal samen met Crazy little things een uniek Queen concert verzorgen. Het optreden start om 18.15 en zal tot bijna 19.30 uur duren. Na een optreden van Repop is het in het theater alweer tijd voor de volgende lokale inbreng met David Bowie tribute ‘Starman’ om 22.00 uur. Daarna zullen de mannen van Baby Blue de theatertent af gaan sluiten om 23.45 uur. Tegelijk zal in de Social Club ‘Staal met glazen’ optreden.

Het programma van Paaspop zondag

Mochten we onverhoopt iemand vergeten zijn? Laat het dan weten via redactie@mooischijndel.nl 

Paaspop vrijdag.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant