Afbeelding
Foto:

Manege de Molenheide omgetoverd tot theaterzaal

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 1.729 keer gelezen

SCHIJNDEL | Leden van de Boschwegse toneelvereniging zijn druk bezig om Manage de Molenheide om te toveren tot een heus winterparadijs. De Schijndelse manege zal het decor zijn van de grootste productie ooit van de Boschwegse toneelgroep. De leden hopen dan uiteindelijk op acht keer een ‘volle bak’.

Met de voorstelling ‘Zommer 69’ (opgevoerd in juni 2019) in het achterhoofd, gaat de Boschwegse toneelgroep opnieuw naar een bekende vakantiebestemming. Met de hilarische, ontroerende én spectaculaire voorstelling: Winter ‘81: Liefde in Westendorf’.

Daan en Evelien willen in het huwelijksbootje stappen tijdens een romantisch weekend in het Oostenrijkse Westendorf. De plek waar hun Schijndelse families elkaar voor het eerst zullen ontmoeten, waar ze gaan skiën, de après-ski induiken én waar het nog maar de vraag is of ze elkaar ook daadwerkelijk het ‘ja-woord’ zullen geven. Wat begint als een winterse droom veranderd in een ijskoude nachtmerrie als blijkt dat hun vaders, Bert en Frank, elkaar kennen van vroeger. Ooit waren ze beste vrienden, maar nu aartsrivalen. De twee verbolgen mannen zijn het over slechts één ding eens: ze moeten het huwelijk van hun kinderen, koste wat kost, saboteren. Dit is het begin van een ‘wintersport‘ boordevol geheimen, romantiek en hilarische familieperikelen. ‘Winter ‘81: Liefde in Westendorf’ is, door Leon van Uden speciaal geschreven voor de Boschwegse toneelgroep en beloofd een groots spektakel te worden, onder regie van Jeanine van den Oetelaar.

De Boschwegse Toneelgroep speelt acht voorstellingen in Manege de Molenheide op 21, 22, 23, 24 (matinée), 27, 28, 29 en 30 september 2023. Op de vrijdag- en zaterdagavonden zal na de voorstelling een afterparty zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.boschwegsetoneelgroep.nl en bij Tabaktief Van Roessel in Schijndel.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant