De hele club van Stichting Sinterklaas Schijndel bij elkaar.
De hele club van Stichting Sinterklaas Schijndel bij elkaar.

De Sint pakt weer uit met avondintocht, Sinterklaasshow en ‘Spectulaas’

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 618 keer gelezen

SCHIJNDE | Schijndel en omgeving krijgt weer een uniek programma rondom de komst van kindervriend Sinterklaas en zijn pieten. Op zaterdag 12 november zal de avondintocht weer door het centrum van Schijndel trekken en In het weekend van 19 en 20 november gaat ook Spectulaas weer in herhaling. 

“Een evenement wat zijn weerga niet kent: het mooiste en grootste Sinterklaasattractiepark van Nederland”, aldus de organisatie. In en rondom ’t Spectrum kunnen de kinderen smullen van een heuse pietenkermis en op ’t Spectrumpodium een theatershow. De kermis is voor iedereen toegankelijk, voor de theatershows dient men kaartjes te kopen. Verschillende attracties zoals een pietenrups, pietendraaimolen, pietenboot, daklopen, pietengym, Sinterklaasvliegtuigjes en andere attracties staan bij ’t Spectrum opgesteld. Om de twee uur zal op ’t Spectrum podium ook nog een prachtige show te zien zijn vol met zang, dans en toneel. Schijndel pakt samen met Sinterklaas dit mooie pakje uit. Een cadeau om nooit te vergeten.

De verkoop van de kaartjes voor ‘Spectulaas’ theatershow à 4,50 euro start op zaterdagochtend 15 oktober vanaf 7.00u bij PLUS Bertrams in Schijndel. Wees er snel bij want op is op.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant