Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

Rijdend museum komt weer terug in Schijndel

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 327 keer gelezen

SCHIJNDEL | Na een afwezigheid van 2 jaar in verband met Corona staat dit jaar de traditionele Hemelvaart Rit van de HW&VC weer terug op de agenda.

Op Hemelvaartsdag, 26 mei, vindt namelijk weer de jaarlijkse HW&VC Hemelvaartrit plaats. Dit is een rit voor auto’s, motoren en bromfietsen van 25 jaar of ouder en specials. De start is bij sporthal de Dioscuren, Bunderstraat 6b in Schijndel. De route van ongeveer 80 kilometer voert zo veel mogelijk over de prachtige landelijke wegen die het Brabantse landschap rijk is. De gehele route is uitgezet met pijlen. Halverwege wordt er gestopt bij een gezellige pauzeplaats met een ruime parkeervoorziening, de route eindigt wederom bij Sporthal de Dioscuren in Schijndel.

Inschrijven kan ter plaatse vanaf 9:30 uur. De kosten voor deelname aan deze rit bedragen € 6,00 per voertuig inclusief een kopje koffie. HW&VC Clubleden betalen € 3,00. U bent uiteraard ook welkom om de klassiekers bij de sporthal te komen bewonderen, we verwachten dat de eerste voertuigen vanaf 09.30 uur zullen arriveren. De start vindt plaats vanaf 11.00 uur, de toegang is als vanouds geheel gratis. Kijk voor meer info op www.hwvc.nl of neem contact op met Hans Roelofs: 06-24857494.

Uit de krant

Uit de krant