Afbeelding

Koninklijke onderscheiding voor Marcel den Otter

Human Interest Foto's 887 keer gelezen

SCHIJNDEL  De heer M.J.G. (Marcel) den Otter (1963) uit Schijndel heeft op dinsdag 19 maart een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Kees van Rooij ontvangen. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Er is veel waardering voor de vrijwillige werkzaamheden die de heer Den Otter al bijna 20 jaren verricht voor de Schijndelse gemeenschap en voor tennis- en padelvereniging De Hopbel in het bijzonder. 

Overzicht verdiensten:
Van 2005 – heden is Marcel den Otter vrijwilliger bij en bestuurslid van tennis- en padelvereniging (TPV) De Hopbel. Hij is als bestuurslid én als vrijwilliger zeer actief voor TPV De Hopbel en o.a. verantwoordelijk voor het accommodatiebeheer, het barbeheer en sponsoring. Samen met leden van de toernooiencommissie coördineert en stelt hij de teams samen voor de diverse competities, zowel de landelijke als de district competities. Hij creëert mede optimale tennisfaciliteiten voor alle wedstrijdspelers (jeugd en senioren) en zorgt voor werven en begeleiden van de grote groep vrijwilligers van de vereniging. Tevens zorgt decorandus voor werving en relatiebeheer van sponsoren. Hij heeft hiervoor een sponsorplan opgesteld. Op initiatief van decorandus is er een barbeleid opgesteld en wordt deze onder zijn leiding uitgevoerd.

Afgelopen jaren zijn er padelbanen aangelegd. Decorandus regelde zowel het voorbereiden als feitelijk uitvoeren van deze werkzaamheden. Hij stuurde hierbij aan op verduurzaming zoals het, mede in eigen beheer, aanbrengen van dakisolatie; aanbrengen zonnepanelen en LEDverlichting op zowel de tennis- als padelbanen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding voor Marcel den Otter.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant