Afbeelding
Foto:

Aandacht voor ‘De Onzichtbare Frontliner’

Human Interest Human Interest 343 keer gelezen

EERDE | Om aandacht te vragen voor zijn stichting ‘De Onzichtbare Frontliner’ had George Hermans het plan bedacht om een mars van 125 kilometer te gaan lopen. Met een bepakking van 25 kilogram startte hij op 16 september in Son en Breugel bij het monument ‘De Parachutist’ om uiteindelijk via de Airborne Route bij de Oranjekazerne in Schaarsbergen aan te komen. Onderweg werd hij bij de Eerdse Molen met open armen ontvangen.

De 46-jarige George is zelf tientallen jaren werkzaam geweest binnen defensie, met uitzendingen naar oorlogsgebied en daarnaast bij de politie.

Dat mensen in de frontlinie erg veel zien en meemaken, is een understatement. Het steeds herbeleven van ervaringen is voor velen, nog steeds, een dagelijkse realiteit. Enkele jaren geleden is ook George gediagnosticeerd met PTSS (posttraumatische stressstoornis). En is hij erg dankbaar voor de hulp die hij krijg bij het omgaan met PTSS. Rede genoeg om zich in te zetten voor lotgenoten.

“Ik wil geld inzamelen voor mijn Stichting in oprichting ‘De onzichtbare frontliner’ waarbinnen we Surfivor en Stichting Five Five Out ook zeker zullen gaan steunen. Onze stichting gaat zich richten op de behoeften van de frontliner die op zoek is naar een vorm van hulp die niet zo maar voor handen is, of zelfs niet, of amper vergoed wordt. Denk hierbij aan diverse sporten en allerlei andere activiteiten die bijdragen tot het welzijn van de frontliner en zijn/haar omgeving. Wij willen daarbij ook de omgeving van de frontliner, gezin, familie e.d., niet vergeten. Want ook zij zijn een belangrijke factor om te komen tot een ‘beter en acceptabeler’ leven”, aldus George.

Kijk voor meer info op https://onzichtbarefrontliner.nl/

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant